Ik ben Marjon Koetsier, eigenaar van Je Paard is het Waard. Sinds mijn 7e ben ik al tussen de paarden te vinden. In 2009 kocht ik mijn eigen paard: Zento. Als eigenaar ging ik mij steeds verder verdiepen in gezondheid, huisvesting, training en voeding. De afgelopen jaren heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd om het zo goed mogelijk te doen voor mijn eigen paarden.

Waar ik altijd heel hard geroepen had dat ik nooit wat ‘in de paarden’ zou gaan doen heb ik inmiddels andere inzichten gekregen. Want hoe mooi is het om mijn kennis en vaardigheden in te zetten voor meer paarden dan alleen mijn eigen paarden?

Inmiddels is mijn kudde uitgebreid met twee merries: Heidiefee en Belle. Wat mijn eigen minikudde mij geleerd heeft is dat elk paard maatwerk en een individuele benadering vraagt.

Je kunt bij mij terecht voor manuele lymfe drainage en lymfe taping, cranio sacraal therapie, verhuur van lasers, mestonderzoek en management- en onafhankelijk (digitaal) voedingsadvies. Voor behandelingen op locatie is mijn werkgebied voornamelijk in de provincie Zuid-Holland e.o.. Voedingsadvies vindt via mail en/of telefoon plaats, wereldwijd!

Groot of klein, sportpaard, recreatiepaard of (pre) pensionado?

Ik hoop jou en je paard snel te ontmoeten!

Marjon Koetsier

Marjon Koetsier - Je Paard is het Waard

© 2022 Je paard is het waard / EdeK